Prova på yoga i Lund

Varmt välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg! Jag hoppas på att ni har haft en bra vecka så här långt. Det har verkligen jag haft. Hur som helst så tänkte jag ju att jag här idag skulle ta och skriva lite kort om det här med att gå på yoga i Lund då det faktiskt råkar vara någonting som det har varit en rätt så stor efterfrågan på nu under de senaste få veckorna bland er läsare.

Det var ju nämligen så att jag nämnde för ett litet tag sedan att jag precis hade kommit hem från yogan och då var det många av mina läsare som vet att jag bor i Lund och också befinner sig här som ville veta lite mer kring vart jag kunde rekommendera att man började om man ville börja med yoga. Personligen så tycker jag utan tvekan att Vive Vale är den yogastudio som man ska satsa på ifall man verkligen vill kunna komma undan en stund från vardagen och kunna fokusera på sig själv och sin kropp. Jag tycker verkligen att Vive Vale är ett superbra ställe att dessutom börja på ifall man är nyfiken och vill testa på ett pass. Själv så går jag på yoga för att varva med mina gympass och jag tycker att det har fungerat hur bra som helst för mig. Det kanske det gör för många andra också, men i vilket fall som helst så tycker jag absolut att man ska testa på det! Nu så ska jag dock inte tjata på allt för länge, men jag hoppas ändå att det här nu på något sätt kommer att kunna vara till någon form av hjälp för er och att ni kommer att kunna finna det som ni söker hos just Vive Vale. Ha en bra fortsatt vecka, så hörs vi snart igen!