Spraytan innan studenten

Hej på er. Idag är det den stora dagen jag har väntat på i hela mitt liv. Idag tar jag studenten och jag kan inte vara gladare än vad jag är nu. Det är väldigt tidigt på morgonen och det är snart dags för vår studentfrukost och det kommer bli så mysigt att umgås med hela klassen en sista gång innan vi ger oss ut på nya äventyr. Jag har gjort en spraytan i Kalmar för detta och det är för att jag är allmänt blek i huden.

Jag är en person som är väldigt blek i huden och det hjälper inte att jag har mörkbrunt hår. På studenten klär man sig i vitt och ni kan se vad detta kommer leda till. Mörkt hår, blek hud och en vit klänning kommer bara göra mig ännu blekare, men då bestämde jag mig för att göra en spraytan i Kalmar för att jag skulle kunna få lite färg. Jag tog inte en intensiv färg, utan det blev en nyans som ser bra ut på mig och det ser bara ut som att jag har vart utomlands. Jag är hur nöjd som helst och jag kommer nu inte nu se lika blek ut. Jag säger inte att det är fel att vara blek, men det är bara jag som inte vill vara helt vit i huden på min student. Eftersom det blev så bra så tror jag att jag vill fortsätta gå och göra spraytan i Kalmar under sommarn så att det faktiskt ser ut som att jag får färg. Annars kommer jag bara se röd ut som en kräfta och det vill jag inte heller. Nu är det dags att åka iväg till frukosten och i nästa inlägg kommer det massor av bilder från studenten, det kan jag lova er. Ha det fint.